Диета с овесени ядки-отслабване повече от 2,5кг за 10 дни

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Диета с овесени ядки-отслабване повече от 2,5кг за 10 дни
63143
Диета с овесени ядки-отслабване повече от 2,5кг за 10 дни

Диетата с овесени ядки се счита за една от най-ефективните и полезни моно-диети за отслабване. Овесените ядки не само помагат да се отървете от излишните килограми, но перфектно почистват организма от токсините, понижават холестерола и нормализират стомашно-чревния тракт.

Овесът съдържа витамини A, B, и минерални вещества, необходими за здравето на сърцето, кръвоносните съдове, костите, а също и за красотата на кожата, косата и ноктите.

Принципът на овесената диета за отслабване е, че всички ястия се състоят само от овесена каша. Можете да ядете овесени ядки четири, или повече пъти на ден. Ядките са засищащи и чувството на глад няма да се появи за няколко часа. Можете да приготвяте овесените ядки с мляко, или вода. Също така, се разрешава консумацията на плодове и зеленчуци (краставици, сливи, череши, ябълки, ягоди, моркови, зеле, домати и др.) Препоръчват се сушени плодове. Можете да ги ядете между храненията с овесенядки, или с тях.Във всеки случай, препоръчва се да използвате сушени плодове само сутрин и в ограничени количества.

Примерен план за Диетата с овесени ядки
Закуска, обяд и вечеря може да се яде чиния с овесени ядки , варени в мляко, възможно е да добавите сушени кайсии , конфитюр, мед, захар. Според препоръките, в първия половин час след хранене течности е по-добре да не се пият. Между храненията можете да си позволите плодове, но в минимално количество.

Можете да пиете газирана вода и зелен чай , за предпочитане 30 минути преди, или час и половина след ядене на овесени ядки . Необходимо е да пиете поне по 2 литра вода на ден. Забранено е да се яде сол, захар, масло, плодове и зеленчуци с висок гликемичен индекс, като банани, картофи, грозде.

Тъй като храната в тази диета не е балансирана, такава диета не се препоръчва повече от един месец. По-добре, ако диетата с овесени ядки се спазва не повече от 10 дни. Ако стриктно спазвате Диетата с овесени ядки , възможно е да отслабнете повече от 2,5кг на седмица.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft